HR-inspiratiemiddag: binden en boeien in vastgoed

Evenement

HR-inspiratiemiddag: binden en boeien in vastgoed

Vrijdag 23 September - 14:00 uur bij de ASRE | meld je aan!

In deze turbulente tijd met krapte op de arbeidsmarkt is het vasthouden en motiveren van mensen met de juiste kennis belangrijker dan ooit. Als dat lukt is er ook nog de uitdaging van het aantrekken van nieuw talent. Hoe blijf je als bedrijf een aantrekkelijke werkgever? En lukt dat nog steeds als het kantoor als ontmoetingsplek steeds minder wordt bezocht en meer vierkante meters worden afgestoten? 

Graag nodigen wij je uit samen met HR-vakgenoten van andere vastgoedorganisaties voor een inspiratiesessie, twee break-outs en een afsluitende sessie door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Daarnaast is er alle gelegenheid om met vakgenoten en onze experts bij te praten en te sparren tijdens de borrel in ons opleidingsinstituut aan het IJ.

Laat ons weten of je erbij bent, meld je hier aan:

Aanmelden HR-inspiratiemiddag

Heb je collega’s binnen je organisatie die zich ook met HR-zaken bezighouden, nodig hen dan ook uit om te komen. Zij kunnen zich aanmelden via bovenstaande button. Meld snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Programma
14.00 uur inloop
14.30 uur Inspiratiesessie Peter Sybesma
14.50 uur pauze
15.00 uur break-outsessie 1 en 2 (Peter Sybesma en Edwin Kanters)
15.30 uur break-outsessie 2 en 1 (Edwin Kanters en Peter Sybesma)
16.00 uur pauze
16.10 uur plenaire afsluiting
16.30 uur borrel

Inspiratiesessie Peter Sybesma
De inspiratiesessie wordt verzorgd door docent Leadership bij de MRE-opleiding aan de ASRE Peter Sybesma, partner/mede-eigenaar van PropertyPeople. In zijn presentatie geeft hij handvatten voor een goede werksfeer, positieve energie en daarmee het succes van jouw organisatie.

Break-outsessie 1 Peter Sybesma
Deze sessie concentreert zich op de vraag op welke punten jouw bedrijf zich aantrekkelijker kan maken voor nieuw talent? Hoe pak je dat concreet aan? Hoe kun je personeel meer betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie? En welke rol heb jij hierin als talentrecruiter of HR-businesspartner?

Break-outsessie 2 Edwin Kanters
Edwin Kanters is bij ING Bank als global head of Asset Management, Projects and Workplace Strategy onder meer verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkplekomgeving. Voor zijn MSRE-scriptie deed hij kwalitatief onderzoek naar de rol van het kantoor na corona. Als werknemers structureel één of twee dagen per week thuiswerken, wat betekent dit dan voor de rol van het kantoor, de cultuur van de onderneming en de gevolgen voor het werkplekconcept. Dat gaat dan van individuele werkplekken naar samenwerkplekken - of toch niet?

 

Stephanie Morssinkhof

Manager

ASRE online

s.morssinkhof@asre.nl

John Verhoeven

Programmamanager

Executive Education

j.verhoeven@asre.nl

Stephanie Morssinkhof100x145 John