Alumni

ASRE’er for life

Een ASRE’er ben je for life! Heb je, net als meer dan 3.500 andere vastgoedprofessionals, al eens een ASRE-opleiding gevolgd? Dan is dit het begin van een nieuwe carrière als alumnus. Als alumnus van de Amsterdam School of Real Estate kun je gedurende je verdere loopbaan bouwen op het netwerk dat je hebt opgedaan tijdens je studie én jezelf blijven ontwikkelen.

De ASRE blijft graag in contact met alumni en organiseert daarom meerdere evenementen per jaar. Tijdens deze evenementen worden alumni vakinhoudelijk uitgedaagd en bijgespijkerd. Er is voldoende gelegenheid om bij te praten met bekende en onbekende alumni en zo het netwerk uit te breiden. Via de ASRE-nieuwsbrief houden we alumni op de hoogte van interessante evenementen en relevante opleidingen.

ASRE Alumni Platform

Voor de alumniverenigingen AAAMRE en MSREAA heeft de ASRE een online alumniplatform gebouwd.

Oud-studenten kunnen elkaar op het platform eenvoudig terugvinden, contact houden, elkaar stimuleren en steunen bij vervolgstappen in de carrière. Het platform toont alle evenementen voor alumni, waaronder alumni-avonden met presentaties van onderzoeken, scripties en een borrel.

Ben je MRE- of MSRE-alumnus dan heb je als het goed is een inlogcode ontvangen. Zo niet stuur dan een email naar info@asrealumni.nl.

ASRE Alumni Association MRE

De AAAMRE is een groot en actief netwerk van vastgoedprofessionals. Een unieke verzameling van actieve leden met een belangrijke gemeenschappelijke deler: ze hebben allemaal de Master of Real Estate opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

MSREAA Alumniplatform

De MSRE Alumni Association is een actief netwerk van vastgoedprofessionals. Een unieke verzameling leden met een belangrijke gemeenschappelijke deler: ze hebben allemaal de opleiding Master of Science in Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate afgerond.

Blijf jezelf ontwikkelen

Na je studie ligt de wereld aan je voeten, je gaat mooie carrièrestappen maken. Wij staan voor je klaar om je vakkennis waar nodig aan te vullen. Met nieuwe opleidingen spelen wij voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Graag kijken wij samen welke kennis er nodig is om jouw carrière doelstellingen te behalen. Neem hiervoor contact op met onze studieadviseur Lot Slatman door op onderstaande button te klikken

Master Challenges voor Alumni