Vind de opleiding die bij je past

Welkom bij de ASRE

Wij bieden postacademische opleidingen voor vastgoedprofessionals. Wij leiden hen op om verantwoorde investeringsbeslissingen te nemen met betrekking tot de duurzame inrichting en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Wij zijn de academische opleidingspartner van professionals in elke fase van hun carrière en voorzien hen van passende opleidingen en actuele kennis en inzichten.

ASRE-opleidingen

MRE

Dé topopleiding voor strategische vastgoedbeslissers
Bekijk opleiding

MSRE

Dé masteropleiding met specialisatiekeuze
Bekijk opleiding

Executive Education

Kennis & perspectief voor professionals
Bekijk opleiding

ASRE online

Studeren waar, wanneer en in je eigen tempo
Bekijk opleiding

Bouw je eigen vastgoedkennis

De ASRE biedt vastgoedprofessionals een compleet pakket opleidingen met alle kennis en inzichten die zij nodig hebben, op elk punt in hun carrière. De opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan.

Dit vinden onze studenten

Nieuws

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE is al ruim 30 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over vraagstukken rondom de duurzame ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

8,3 +

Gemiddelde beoordeling van onze studenten

asrealumni.nl

ASRE alumniplatform

Een ASRE’er ben je for life!
Heb je, net als meer dan 3.500 andere vastgoedprofessionals, al eens een ASRE-opleiding gevolgd? Dan is dit het begin van een nieuwe carrière als alumnus. Als alumnus van de Amsterdam School of Real Estate kun je gedurende je verdere loopbaan bouwen op het netwerk dat je hebt opgedaan tijdens je studie én jezelf blijven ontwikkelen.

ASRE heeft samen met de alumniverenigingen AAAMRE en MSREAA een eigen alumniplatform. Gefaseerd hebben masteralumni toegang tot dit platform gekregen. In 2022 is het de beurt aan alumni van de MSRE-deelopleidingen en de kortere opleidingen. Dit betekent dat er zich uiteindelijk meer dan 3.500 vastgoedprofessionals zullen aansluiten.

1

ASRE-alumni

1

MRE/MSRE-alumni

1

Lid van de MRE of MSRE alumni-vereniging

vastgoedbibliotheek.nl

Vastgoedonderzoek gebundeld

Menu