Alumni-avond in teken van ontwikkelen en transformeren

Gepubliceerd op:

Op donderdag 11 april vindt bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) een alumni-avond plaats voor en door oud-ASREstudenten, die in de afgelopen 30 jaar een opleiding aan het instituut hebben gevolgd. Deze keer staat het thema Ontwikkeling & Transformatie van vastgoed centraal. 

Onderwerpen die aan bod zullen komen, zijn: Circulariteit of gasloos bouwen? Veranderingen in de financiering van hypotheken. Silo’s op Zeeburgereiland. Single- en doubleloop learning in gebiedsontwikkeling in het Rotterdam Innovation district. Met sprekers als Christine Oude Veldhuis, onderzoeker, en Pieter Affourtit, fellow Retail & Vastgoed.

Young Talent Award

Nieuw dit jaar is de afsluiter van de avond, namelijk een debat tussen toekomstige ASRE-alumni. De vijf genomineerden voor de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award worden door gespreksleider Anouschka la Heij, de jury en het publiek aan de tand gevoeld. Het publiek mag ook meestemmen. De vijf genomineerden zijn: Lieske van Pelt, Sjoerd Groen, Lars van Engelen, David Menkveld en Niraj Sewraj. U kunt hier op ze stemmen. De finale van vindt plaats op 6 juni op de vastgoedbeurs Provada in Amsterdam. De ASRE is sinds een aantal jaar academic partner van deze award en reikt aan de winnaar een waardecheque uit om een opleiding uit het Executive Education aanbod te volgen.

Regisseur van het inhoudelijk programma van de avond, Peter Tempelman, programma manager Executive Education, over dit extraatje: ‘Ik zie dit als een bijzondere aanvulling op het programma voor onze alumni. Jonge talenten mogen aan een zaal vol senior vastgoedprofessionals laten zien wat zij waard zijn. Het gesprek tussen ‘jong’ en ‘oud’ kan een verschil in benadering van vastgoedvraagstukken aan het licht brengen. Ik kijk uit naar de dynamiek in de collegezaal!’

Aanmelden alumni-avond

Iedereen die een ASRE-opleiding heeft gevolgd, is welkom deze avond. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld u direct aan. Leden van beide alumniverenigingen zijn gratis. Introducés zijn welkom.

Wilt u een bijdrage leveren aan het programma, neem dan contact op met Peter Tempelman p.tempelman@asre.nl. Het programma wordt via de website www.asre.nl bekend gemaakt.

Deel deze post: