Online onderwijs

Online onderwijs

Studeren waar, wanneer en in welk tempo je wilt

Iedereen heeft zijn eigen manier van leren. De ASRE biedt een combinatie van online basiskennis verwerven en offline toepassen. Denk aan 24/7-toegang tot vernieuwende onderwijsvormen. Je bent niet aan plaats of tijd gebonden, maar gaat in je eigen tempo aan de slag. Zo ga je efficiënter om met jouw kostbare tijd.

 

 blended learning klein formaat

 

Binnen de Blended Courses vind je kennis die voor iedere vastgoed professional dé basis is. Elke week rond je een deel van de online modules af. De laatste dag van de opleiding kom je naar de ASRE in Amsterdam om aan de hand van een casus een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Samen met medestudenten met verschillende achtergronden pas je het geleerde toe onder begeleiding van twee praktijkdeskundigen.

 

De volgende Blended Courses zijn twee maal per jaar in de digitale leeromgeving van de ASRE (asrestudenten.nl) te volgen:

Beleggen in vastgoedportefeuilles - inzicht in het functioneren van de (institutionele) beleggers en vastgoedbeleggingsfondsen, beleggingsstrategieën en de rol daarin van asset- en investment management.
Huurrecht bij vastgoed  - inzicht in belangrijkste contractvormen en juridische aandachtspunten omtrent huur binnen vastgoed.
Waarderen van vastgoed - Inzicht in hoe een waardebepaling tot stand is gekomen, kritisch kunnen beoordelen van een rapportage en het formuleren van een duidelijke taxatieopdracht.
Recht bij vastgoedbeleggen - een kennismaking met de belangrijkste fiscale en juridische aspecten in de vastgoedbeleggingspraktijk.
Vastgoedfinanciering - een kennismaking met de basisprincipes, regelgeving en actuele vraagstukken van vastgoedfinanciering.
Recht bij vastgoedontwikkeling - een uiteenzetting van de belangrijkste juridische en fiscale randvoorwaarden van het ontwikkelingsproces.
Vastgoedrekenen online - basis rekentechnieken in de vastgoedkunde.


Blended Courses van de ASRE zijn gemaakt voor jou als student van de 21e eeuw. Of je nu kennis wilt maken met een nieuw onderwerp, vanuit een andere discipline instroomt of je geheugen wilt opfrissen.

 

Aanmelden, toelating & kosten

Wanneer je je inschrijft voor een blended opleiding betekent dit dat je rekening moet houden met een tijdsbelasting van ongeveer twee tot vier uur per week. De kosten voor de blended courses van de ASRE liggen tussen € 795,- en € 1325,- inclusief studiemateriaal (vanaf studiejaar 2022-2023 tussen de €830,- en €1450,-). De opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kijk op de website van de belastingdienst om te bepalen of je in aanmerking komt voor teruggave. De opleidingen zijn 8 tot 14 PE-punten waard.