Company courses

Maatwerk voor organisaties

De ASRE helpt organisaties met het opstellen van een opleidingsplan. In nauw overleg wordt de kennisvraag geïnventariseerd en een company course programma samengesteld. Bij maatwerk is elk programma anders en worden de onderwijsvormen aangepast aan het doel dat een organisatie wil bereiken. Kenmerkend voor de ASRE Company Courses is een strak gestuurd onderwijsproces en een persoonlijke benadering. Een volledige Company Course kan variëren van een korte op kennis gerichte cursus tot en met een opleiding voor commissarissen en bestuurders waarbij niet de kennisoverdracht voorop staat maar de consequenties daarvan voor de organisatie.

Voorbeeld mogelijkheden

Blended Courses integreren in het eigen opleidingsprogramma

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur

ASRE-module binnen een bedrijfs- of brancheopleiding

Opleidingen uit het totaal pakket van de ASRE kunnen eenvoudig als module worden ingebouwd in een opleiding van een bedrijfs- of brancheorganisatie. Zo biedt de NVB de opleiding Projectontwikkeling nieuwe stijl aan. Deze opleiding bestaat voor het grootste gedeelte uit opleidingen van de ASRE.

Wil je bespreken welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Peter Tempelman Peter Tempelman, Programma manager Executive Education, telefoon: 06 347 78 026.

Advies & contact
Menu