Provada

Dinsdag
11 juni 2024
t/m 13 juni 2024
Provada

De ASRE, NEVAP en KERN realiseren samen voor de 2e keer het kennisplein tijdens de PROVADA 2024!

Gedurende drie dagen worden er diverse inhoudelijke sessies verzorgd in het theater op de stand.


Donderdag 13 juni
Lunchsessie, lezing en paneldiscussie: “Veerkrachtige steden en klimaatrisico’s op lange termijn en waarom we niet noodzakelijkerwijs vastgoedprijseffecten waarnemen”

Afbeelding voor Arno van der Vlist   Get Set for Net Zero: Interview featuring Katherine Beisler | Hollis   Boris van der Gijp - Directeur Vastgoed - Achmea Real Estate | LinkedIn   AEW nomme Hans Vrensen directeur recherche et stratégie Europe ...
(van links naar rechts: Prof Arno van Vlist, Katherine Beisler, Boris van der Gijp, Hans Vrensen)

Prof. Arno van Vlist deelt tijdens de Provada zijn expertise over klimaatrisico’s in relatie tot de vastgoedsector. Dit doet hij aan de hand van een speedcollege en een panel van internationale en nationele experts: Katherine Beisler (director head of ESG Consulting bij Hollis), Boris van der Gijp (directeur Vastgoed bij Achmea Real Estate), Hans Vrensen (head of Research & Strategy bij AEW-Europe). De panelleden gaan in op de belangrijkste aspecten als de taxatie van bestaand vastgoed, de impact van ESG (Environmental, Social and Governance), risico’s voor vastgoedportefeuilles en learnings voor ontwikkellocaties en toekomstig vastgoed. Het panelgesprek biedt waardevolle inzichten voor professionals in de vastgoedsector.

Algemeen directeur prof. Arno van der Vlist van de ASRE leidt het gesprek.

Dinsdag 11 juni
The Educated Drink TED

Ook hebben we zoals elk jaar The Educated Drink voor alumni en docenten! Dit keer op de stand van RYSE op dinsdag 11 juni, in hal 12 stand 41.

Je kunt je aanmelden via The Educated Drink (TED) 2024 (asrealumni.nl)

heb je geen inloggegevens? Dan kun je je hieronder aanmelden:

TED 2024: The Educated Drink

Hidden
Geslacht
Hidden
Hidden
Ik ben
Hidden
Nieuwsbrief
Hidden
Algemene Voorwaarden
Hidden
Geen titel