ASRExFRESH event: Rente – een kijkje onder de motorkap

26 juni 2024

Rente – een kijkje onder de motorkap

De snelle stijging van de kapitaalmarktrente vanaf 2022 heeft grote gevolgen gehad voor de vastgoedsector. Zo is het transactievolume het afgelopen jaar gehalveerd. Welke krachten bepalen eigenlijk de hoogte van de rente? Wat kun je doen om de gevolgen voor een vastgoedportefeuille te beperken? En wat zijn vroege indicatoren dat de rente gaat bewegen? Daarover spreken David Rijsbergen (DNB) en Vinoo Khandekar (a.s.r. real estate) tijdens de alumnibijeenkomst die de ASRE op 26 juni 2024 vanaf 17.00 uur organiseert in samenwerking met FRESH Professionals.

Het programma

17.00 uur Inloop met lichte snack
17.30 uur Aanvang programma
19.00 uur Borrel
20.00 uur Einde

De sprekers

David RijsbergenDavid Rijsbergen is hoofd van de afdeling Macroprudentiële analyse en beleid van DNB en werkt al ruim vijftien jaar bij de bank. Macroprudentieel beleid richt zich op het beperken van systeemrisico’s in de financiële sector. Via toezicht op het financiële systeem poogt het kwetsbaarheden en de verspreiding daarvan naar de reële economie te beperken. Rijsbergen promoveerde in 2018 aan de Amsterdamse Vrije Universiteit op het proefschrift “Essays on the efficiency of pension funds and financial markets”.

Vinoo KhandekarVinoo Khandekar is hoofd Research & Intelligence bij de Nederlandse institutionele belegger a.s.r. real estate. Zijn afdeling is een onafhankelijk, strategisch sparringpartner en aanjager van innovatie binnen a.s.r. real estate. Het team geeft datagedreven advies en visies over vastgoedmarken, fondsstrategieën en fondsselectie in Nederland en Europa.

Inschrijf formulier evenement ASRExFRESH

Hidden
Geslacht
Hidden
Hidden
ik ben
Nieuwsbrief
Hidden
Algemene Voorwaarden
Hidden
Geen titel