Jantine Schrader nieuwe programmamanager MRE

Gepubliceerd op:

Jantine Schrader is bij de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) per 1 februari 2021 aangesteld als programmamanager van de Master of Real Estate-opleiding (MRE). Zij volgt Wim van der Post op, die overstapt naar het Nederlandse Register van Vastgoedtaxateurs (NRVT).

Schrader schrijft in een boodschap aan MRE-studenten: “Ik heb er heel veel zin in! Ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij de ASRE als programmamanager voor de online opleidingen en voor het MSRE-vak Marktanalyse. Jullie kennen me misschien nog van de case beoordelingen van Marktanalyse en Portfolio Management. Ik heb sociale geografie en planologie gestudeerd in Utrecht en Strasbourg en ben na mijn studie als research analist en adviseur beleggingsstrategie gaan werken bij de grote winkelbelegger Cório (nu Klépierre). In deze periode heb ik de MSRE-opleiding gevolgd. In 2014 heb ik de switch gemaakt naar ING Real Estate Finance. Toen ben ik ook af en toe college gaan geven aan de ASRE. Dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik in 2019 voor de ASRE ben gaan werken. Samen met mijn man en onze dochters woon ik in Houten.”

Deel deze post: