Master Challenges

Ga als masteralumnus of MSRE-student de uitdaging aan!

De ASRE biedt MSRE-studenten én MRE- en MSRE-alumni Master Challenges. Alumni, studenten en toonaangevende docenten begeven zich vier interactieve opleidingsdagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten. MSRE-studenten kiezen tijdens hun studie twee Master Challenges en sluiten deze af met een essay. Een challenge kan ook het startpunt zijn van nader onderzoek in de scriptiefase, waarmee de opleiding wordt afgerond.

Thema’s

De Duurzame Stad

De stad speelt een bepalende rol in een duurzame samenleving. Het moet en kan gezonder, inclusiever, groener en circulair. In deze challenge verkennen we het waarom, wat en hoe van de duurzame stad.

Advies & contact
Energietransitie

De vastgoedsector is verantwoordelijk voor een grootdeel van de koolstofdioxide-uitstoot. Dat leidt tot vraag naar duurzaam bouwen, het verduurzamen van woningen, winkels en kantoren en het vergroenen en besparen van energie.

PropTech Strategy

De digitale transformatie van de wereld van huizen, kantoren en steden, staat bekend als de PropTech. In deze challenge verkennen we hoe PropTech-toepassingen vanuit verschillende perspectieven waarde kunnen toevoegen in de levenscyclus van vastgoed.

Real Assets (under construction)

Vastgoedpartijen beleggen ook in fysieke en maatschappelijke infrastructuur. In deze challenge kijken wij naar de toegevoegde waarde van deze beleggingen en hoe zij worden gestructureerd in fondsen.

Menu