Nieuwe docent

Welkom bij de ASRE

Je gaat binnenkort college geven bij de ASRE. De ASRE is al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Wij vinden het erg leuk dat je onderdeel wordt van ons docentencorps bestaande uit praktijk- en academische docenten. Op deze pagina vind je relevante informatie over het college geven bij de ASRE. Voor vragen kun  je natuurlijk ook altijd terecht bij de programmamanager van de opleiding waar je bij betrokken bent. Praktische informatie, zoals de datum en tijd van jouw college en het aanleveren van studiemateriaal, ontvang je via de onderwijscoördinator.

Docentenhandleiding

In de docentenhandleiding staat alle relevante informatie over college geven bij de ASRE. Denk bijvoorbeeld aan onze onderwijsvisie, praktische tips voor de opzet van je college, vergoeding, toetsing en kwaliteitszorg.

Digitale leeromgeving

Voor de start van de opleiding ontvang je toegang tot onze digitale leeromgeving. Per opleiding wordt een cursusomgeving aangemaakt. Hier vind je (en onze studenten) het volledige rooster, de studiewijzer (met daarin het studentenoverzicht en de wijze van toetsing), maar ook de artikelen en de handouts van ieder college. Daarnaast is er een algemene Docenten A-Z. Hier vind je onder andere de beoordelingsformulieren voor de verschillende toetsvormen, informatie over fraude en plagiaat en het PPT-sjabloon.

Gegevensformulier

Voordat je college komt geven, is er een aantal zaken die we van jou nodig hebben. Deze informatie gebruiken we onder andere voor onze studiegidsen, studiewijzers en digitale leeromgeving. Ook vragen we informatie op ten behoeve van de betaling van jouw college. We verzoeken je graag om het onderstaand formulier in te vullen.

Parkeren

Mocht je met de auto komen dan vind hier je de informatie over parkeren bij de ASRE.

ASRE aan ‘t IJ

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE is al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over vraagstukken rondom de duurzame ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

ASRE vastgoedbibliotheek

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten