Real Assets (under construction)

Periode

7 sept t/m 28 sept 2022

Collegedagen

Woensdagen van 13:00 - 19:00 uur

Prijs

€ 2.650,-

Certificering

MSRE-deeldiploma

Bekijk alle facts & figures
Duur

4 weken

Toelatingsprocedure

Inschrijving via het online inschrijfformulier

Studiebelasting

20 uur per week

Bekijk minder facts & figures
DEZE MASTER CHALLENGE IS MOMENTEEL IN ONTWIKKELING

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer deze Master Challenge wordt aangeboden stuur dan een email naar l.slatman@asre.nl

Beleggers zoeken steeds meer naar de maatschappelijke betekenis van de beleggingen in de portefeuille. Niet langer is alleen de financiële performance leidend, maar weegt ook de bijdrage aan de maatschappij mee in het selecteren van beleggingen. Daarmee groeien niet-traditionele vastgoedsectoren hard en zien we ook dat nieuwe beleggingen zoals infrastructuur onder de verzamelnaam ‘Real Assets’ ondergebracht worden in de beleggingscategorie. Real Assets hebben gemeen dat ze een belangrijke rol in de reële economie vervullen.

“De nieuwe onderwijsvorm van de Challenge beviel mij goed. Ik vond de mix van sprekers stimulerend en de combinatie van theorie en praktijk.”

Bas Magielse | Fundmanager bij Primevest Capital Partner | MSRE-alumnus '09 volgde onlangs Real Assets

In deze Master Challenge kijken we naar de toegevoegde waarde van het opnemen van Real Assets in de samenstelling van beleggingsportefeuilles en naar de wijze waarop deze presteren. Te denken valt aan beleggingen in fysieke en maatschappelijke infrastructuur zoals wegen, bruggen en spoorlijnen, maar ook infrastructuur door datatransport, nutsvoorzieningen en publieke voorzieningen.

Master Challenges
De onderwijsvorm is uitdagend en vernieuwend. Vooruitstrevende docenten, alumni en studenten begeven zich vier interactieve dagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten. Daarbij wordt een natuurlijke synthese verkregen tussen praktijkgerichte opdrachten, inspirerende colleges en vormen van blended learning.

Naast Real assets bieden wij ook de volgende Master Challenges aan:

Interesse?
Meld je vrijblijvend aan via onze website de aanmeldbutton op de website of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Optimaal studierendement

De Master Challenges zijn onderdeel van de Master of Science in Real Estate. MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay. Alumni die een certificaat willen ontvangen, schrijven ook een essay. Daarmee zijn de Master Challenges niet alleen een onderwijskundige en inhoudelijke uitdaging, maar dagen zij ook uit tot onderzoek aan de randen van het vakgebied.

Voor wie

De Master Challenges zijn bedoeld voor MSRE-studenten en ook voor alumni van MRE, MSRE en MSRE-deelopleidingen, zodat zij na hun studie een visie op disruptieve trends blijven ontwikkelen. MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay, voor alumni is dat optioneel.

Aanmelden, toelating & kosten
Ben je enthousiast over de Master Challenge en wil je weten of je kunt instromen? Dan is dit de procedure.

STAP 1: Meld je vrijblijvend aan via het aanmeldformulier

STAP 2: De studieadviseur controleert of je voldoet aan de toelatingseisen en stuurt je bij geschiktheid een inschrijfformulier toe.

Je dient in het bezit te zijn van een:
• MSRE-deeldiploma
• MRE- of MSRE-diploma

STAP 3: Wanneer je in aanmerking komt, schrijf je je in via het inschrijfformulier.

Je kunt je inschrijven tot 1 maand voor aanvang van de Master Challenge.
Toelatingseisen
Opleidingseisen

MRE of MSRE-diploma of MSRE-deeldiploma

Werkervaring

Minimaal twee jaar relevante werkervaring

Investering in tijd & geld

Wanneer je ervoor kiest om naast je werk te gaan studeren, kies je voor een investering in jezelf. Als je je inschrijft voor de Master Challenge Real Assets betekent dit dat je vier dagen samen met je medestudenten en docenten een visie ontwikkelt op disruptieve en innovatieve trends binnen het thema De Duurzame Stad. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer twintig uur per week. De kosten zijn €2.650,-. Het cursusgeld is inclusief syllabi, maar exclusief studieboeken. Lees hier over de mogelijkheden om gespreid te betalen, het LevenLangLerenKrediet of het STAP-budget.

Wil je de Master Challenge Real Assets graag volgen, maar heb je nog niet alles geregeld of wil je graag je afwegingen bespreken? Je kunt alvast vrijblijvend een plaats reserveren. 

Advies & contact
Carrièrepad

Alumni opgelet!

Wij dagen ook MRE- & MSRE-alumni uit een Master Challenge te volgen wanneer zij op een actueel thema hun kennis willen vergroten en aanscherpen.
Benieuwd naar onze andere Master Challenges?

Klik hier voor ons actuele aanbod
Docenten
De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Zij zijn wetenschapper aan een universiteit of expert uit de praktijk. Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten.

Voor deze opleiding zijn dat onder andere deze docenten:

“Betreft kennis hoop ik dat studenten veel in de praktijk kunnen brengen. Niet zozeer het leren van feitjes over de markt of theorie, maar manier van kijken en de oplossingsgerichte vaardigheden. In het bijzonder het vermogen van studenten om zaken in hun context te plaatsen en daarmee een ‘helikopterview’ te ontwikkelen.”

Hans Op 't Veld | Principal Director RI bij PGGM | docent

Veelgestelde vragen
Handige links

Bekijk ook deze opleidingen

Bekijk ook deze opleidingen

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren wij vragen en zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over de vele vraagstukken rondom duurzame (her)ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten

Folder downloaden

Vul onderstaande gegevens in om uitgebreide informatie (in PDF-formaat) te downloaden.

Nieuwsbrief
Hidden
Algemene voorwaarden

Hoe wij omgaan met persoonsgegevens is te lezen in onze privacy- & cookieverklaring

Menu