Waan je (terug) aan de universiteit

Waan je (terug) aan de universiteit

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) levert postinitiële opleidingen op universitair niveau aan vastgoedprofessionals. Dat zie je aan ons ruime gebouw, de twee moderne collegezalen en drie werkgroepruimten, studienissen en de hoge kasten van onze vastgoedbibliotheek. Aan de wand hangen ingelijste foto’s van alle groepen die onze masteropleidingen sinds de oprichting in 1989 hebben afgerond. Het hart van het gebouw is de lange bar aan de waterzijde, met uitzicht over de Amsterdamse IJ-haven. Hier is het goed toeven na een inspirerende sessie.

 

Gebouw ademt kennisoverdracht
Door zijn functie als academisch instituut is onze bijzondere locatie aan het IJ perfect toegerust voor kennisoverdracht. De twee collegezalen bieden ruimte aan interactie tussen docent en zaal, maar ook met sprekers of publiek op afstand. Alle daarvoor benodigde technologie is met de spreekwoordelijke 'flip-of-a-switch" in te schakelen en is direct volledig ingeregeld. Deze zalen lenen zich voor voordrachten, lezingen en presentaties voor groepen tot 50 personen.

 

Goed bereikbaar
De ASRE is strategisch gelegen tussen station Amsterdam Centraal - tien minuten te voet - en het IJ. Naast het gebouw ligt de ruime parkeergarage IJ-oever Centrum en daarnaast de Piet Hein-garage onder Het Muziekgebouw en de Passenger Terminal Amsterdam.

 

Catering
Koffie, thee, frisdrank en fruit worden standaard tegen betaling beschikbaar gesteld. In overleg is het mogelijk om broodjes te bestellen.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden om onze locatie op jouw wensen aan te laten sluiten. Stuur hiervoor een email naar info@asre.nl of bel naar 020 668 11 29.

  Noord Zaal 2

Noordzaal

 Zuid Zaal 1

Zuidzaal

 

Zaal Noord en Zuid 2

Noord- en Zuidzaal

 

Collegezaal klein 1

Collegezaal (Kruijtzaal)

 

Collegezaal groot 1

Collegezaal (Kohnstammzaal)

IMG 0044

Semanirzaal