Real Estate Valuation stoomt professional klaar voor data-tijdperk

Gepubliceerd op:

De opleiding Real Estate Valuation stoomt vastgoedprofessionals klaar voor het data-tijdperk. Het programma bestaat voor een belangrijk deel uit big data- en business analytics, dat vanaf 2021 wordt ondergebracht in een zelfstandige opleiding Real Estate Analytics.

Vastgoedprofessionals die op korte termijn data-analyse bij het waarderen van vastgoed willen toepassen, kunnen nu al instromen in Real Estate Valuation. Zij hoeven dan niet te wachten op de start van de opleiding Real Estate Analytics die start in februari 2021.

Voor veel vastgoedprofessionals is een periode op de taxatieafdeling van een internationale vastgoedadviseur het stevige fundament onder een brede carrière. Of je nu vastgoedontwikkelaar of -belegger wordt, waardering en waardebepaling zijn van universeel belang.

Belangrijk in de opleiding is de toepassing van big data en business analytics, een integratie van geavanceerde methodologie en vastgoeddata. Hiermee wordt het mogelijk taxatierapporten vanuit een kwantitatieve en kwalitatieve analyse te beoordelen, of een (des)investeringsadvies te geven.

Direct toegang tot meester-gezeltraject
Basis van de opleiding is het theoretisch en institutioneel kader zoals geformuleerd in IVS, IFRS, IAS en door organisaties als NRVT en RICS. De opleiding Real Estate Valuation biedt direct toegang tot het zogeheten meester-gezeltraject voor de RT-titel van het NRVT.

Doorstromen naar MSRE
De (deel)opleiding Real Estate Valuation maakt deel uit van de door NVAO en RICS geaccrediteerde Master of Science in Real Estate (MSRE). Na het afronden van Real Estate Valuation kunnen studenten doorstromen naar het overige deel van dit masterprogramma.

Start je 11 februari 2020 met Real Estate Valuation? Meld je hier aan.

Deel deze post: