Student Asset Management aan ‘t woord

Gepubliceerd op:

Welke opleiding doe je?
In 2012 heb ik de opleiding Vastgoedexploitatie gedaan, in 2016 de opleiding Kantorenmarkt en nu de opleiding Asset Management.

Waarom heb je voor deze opleiding gekozen?
Bij deze korte opleidingen word je niet alleen bijgespijkerd over de actuele ontwikkelingen maar krijg je ook in korte tijd meer dieptekennis in je vakgebied. Ik werk al jaren als “property manager plus”, en wil graag op strategisch niveau kunnen adviseren. Aan die wens voldoet de opleiding asset management.

Hoe bevalt het/ is het bevallen? Wat is voor jou de waarde van de opleiding?
Ik vind de meeste colleges interessant, en de docenten zijn veelal kopstukken uit het bedrijfsleven die goed op de hoogte zijn van de actualiteiten en door hun enorme ervaring uit veel praktijkvoorbeelden kunnen putten. De meeste colleges zijn heel interactief. Je bent betrokken bij het college en hebt er daardoor meer rendement van, en er komen vaak leuke discussies door op gang. Daarnaast is het leuk en waardevol met je collega’s een case te schrijven waarin je zoveel mogelijk van de colleges verwerkt en in korte tijd een plausibel en goed doordacht verhaal op tafel legt.

Hoe ervaar je/ heb je de tijd bij de ASRE ervaren?
Als erg intensief, leuk en leerzaam. De verzorging (heerlijke broodjes! goedgevulde koektrommels!) en prettige communicatie zijn top.

Vertel nog iets over jou als persoon of over je carrière/functie bij je bedrijf of over je wensen/ plannen voor de toekomst.
Na ruim 17 jaar een complexe vastgoedportefeuille, bestaand uit kantoorgebouwen, winkels, woningen en bedrijfsgebouwen en -terreinen, te hebben bestierd voor een particuliere belegger, hebben we het overgrote deel van deze portefeuille onlangs verkocht. Hierdoor is er een einde gekomen aan een lange en intensieve periode waarin ik veel organisaties heb leren kennen en veel mooie deals heb gesloten. Momenteel ben ik met verschillende partijen in gesprek om mijn kennis en ervaring in te zetten om het rendement van portefeuilles te verbeteren of mijn tanden in andere vastgoedvraagstukken te zetten.

Wie ben je?
Naam: Sandra Heymans
Leeftijd: 48
Werkgever: op het moment geen, tot 1 mei was dat Citadel Enterprises B.V.
Functie: manager vastgoed

Gerelateerde artikelen
Innovatie grote rol in Kantorenmarkt

Deel deze post: