Studenten Blended Courses aan t woord

Gepubliceerd op:

Begin 2019 rondde een groep studenten de Blended Course Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk af. Wij vroegen een aantal van hen hoe zij deze relatief nieuwe opleiding aan de ASRE hebben ervaren. Hieronder lees je hun reacties.

Bert Sandberg, MRE 05-07, Head of Projects First Sponsor Group: 
Het voordeel van de opleiding Recht in de vastgoedbeleggingspraktijk is de flexibiliteit door het blended karakter. Je bepaalt zelf wanneer je de online onderdelen doet. De opleiding heeft me de kennis gegeven om een betere gesprekspartner voor mijn omgeving te kunnen zijn. Ik vond de laatste plenaire dag bij de ASRE erg inspirerend en goed voor mijn netwerk.

Marieke Statema, Real Estate Consultant bij SuperVastgoed makelaardij b.v.:
Een aantal colleges in het online deel van de opleiding waren voor mij echte eyeopeners. Daar heb ik veel van geleerd. Daarnaast kwam alles op de laatste, plenaire dag op een begrijpelijke manier bij elkaar. Veel kennis kreeg een plek. De casus op de laatste dag was daarom voor mij zeer nuttig en bruikbaar in de praktijk.

Martijn Dijkstra, Commercieel Directeur Tortuga Capital B.V.:
Ik startte deze opleiding met het doel de taal van de belegger beter te leren spreken. Dat is gelukt. Daarnaast heeft de leerstof mij verdieping gebracht én een afwegingskader gegeven. Veel informatie uit de opleiding kon ik direct relateren aan mijn eigen praktijk, het was direct toepasbaar. Door het blended karakter kon ik mijn uren zelf indelen. De laatste, plenaire dag had veel toegevoegde waarde door de verschillende invalhoeken die uit de diverse deelnemersgroep werden ingebracht.

Deel deze post: