Studieplan voor vastgoedprofessionals

Wat is een studieplan 

Een studieplan bij de Amsterdam School of Real Estate is een op maat gemaakte combinatie van opleidingen die perfect aansluit bij jouw individuele situatie, waaronder je ambities, kennisdoelen en ervaring. 

  • Een studieplan kan zowel klein als uitgebreid zijn, variërend van 3 tot 6 of zelfs meer opleidingen. 
  • Het omvat zowel de masteropleidingen als de compacte opleidingen.  
  • Een studieplan kan zich uitstrekken over meerdere jaren. 

Waarom kiezen voor een studieplan? 

Het vakgebied van vastgoed wordt meer complex en multidisciplinair. Door een selectie te maken uit de verschillende opleidingen die de ASRE aanbiedt, kunnen kennislacunes worden opgevuld op een manier die goed te behappen is qua studiebelasting. Een studieplan biedt niet alleen richting, maar ook invulling aan persoonlijke ambitie, of het nu gaat om verbreding of verdieping van kennis. 

Advies & contact

Voorbeelden van een studieplan

Een studieplan is maatwerk; we denken graag met je mee over jouw ambities en doelen. Onderstaande voorbeelden geven je een idee hoe onze opleidingen kunnen aansluiten op een specifieke leerbehoefte.

Studieplan voor nieuwkomers in de vastgoedsector 

Voor nieuwkomers biedt de ASRE een solide start in de vastgoedsector met een uitgebreide introductie, via zowel online als offline opleidingen.  Om stap voor stap de fundamenten van vastgoed onder de knie te krijgen raden we de volgende opleidingen aan:

 Studieplan voor verdieping in project- en gebiedsontwikkeling 

Je hebt al enige ervaring in de vastgoedsector en wilt dieper duiken in de wereld van  project- en gebiedsontwikkeling. De ASRE reikt je de tools aan om complexe projecten te begrijpen, van strategie tot juridische aspecten, en van financiële planning tot effectieve exploitatie. De volgende 6 opleidingen zorgen ervoor dat je helemaal bij bent:

Studieplan voor professionals die werkzaam zijn in de Woningcorporatiesector 

In de dynamische wereld stap voor stap bekend gemaakt met de fundamenten van vastgoed voel je de noodzaak om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en strategieën. De ASRE reikt je de kennis aan om effectief om te gaan met het beheer en de exploitatie van woningportefeuilles, en om strategische beslissingen te nemen in een steeds veranderende markt. Volg hiervoor de volgende 3 opleidingen:

Studieplan voor verbreding in de vastgoedexploitatie

Je hebt een passie voor cijfers en een oog voor rendabele investeringen in vastgoed. ASRE biedt je de expertise en inzichten die je nodig hebt om een succesvolle carrière op te bouwen in het beheer en de exploitatie van vastgoedportefeuilles. Wil je je specialiseren in vastgoedexploitatie? Dan biedt ASRE opleidingen aan zoals:

Bouw jouw eigen studieplan 

Ben je benieuwd welk studieplan perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelen en ambities? Plan een (online) afspraak in met onze studieadviseur Lot Slatman.

Dit vinden onze studenten