Talent Oligschläger wint ASRE-opleidingscheque

Gepubliceerd op:

Manager Real Estate Advisory Paul Oligschläger van KPMG is het Vastgoedtalent van 2021. Hij wint een studiecheque waarmee hij een korte opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) kan volgen.

Oligschläger ontving de prijs donderdag 2 december 2021 uit handen van ASRE-directeur Leo Uittenbogaard.
‘Er waren drie sterke kandidaten, het lag dicht bij elkaar,’ aldus juryvoorzitter Servaas van der Laan. ‘Maar de jury en het publiek hebben gesproken en bepaald dat Paul Oligschläger zich het grootste vastgoedtalent van Nederland mag noemen dit jaar.’ Oligschläger nam het in een laatste ronde op tegen de co-finalisten projectleider grondzaken Véronique Bronswijk van gemeente Amsterdam en MSRE-student Wout van den Corput, development manager bij Green Real Estate.

Blij verrast
In een eerste reactie zei Oligschläger ‘blij verrast’ te zijn met zijn uitverkiezing tot Young Talent. ‘Ik had het niet verwacht. Ik vond dat er een mooie finale was met hele sterke concurrenten. Ik ben daarom extra trots op deze prijs.’

Oligschläger zegt terug te kijken op een mooi, intensief traject waarbij hij veel steun kreeg van vrienden, collega’s en ook van klanten. ‘Ik weet zeker dat mede dankzij deze award klanten mij en KPMG nog beter weten te vinden. Ik ben daardoor heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.’

Pitch Provada
Op de Provada pitchte Oligschläger zijn plan voor de hybride werkplek van de toekomst. Het doel van de kantooreigenaar of de werkgever bij het creëren van zo’n werkplek zou volgens hem het toevoegen van waarde moeten zijn. Hij lanceerde het concept immersive office @home, waarbij een digital twin van je kantooromgeving op gezette tijden je thuiswerkplek binnenkomt. “Je waant je op kantoor.” Het fysieke kantoor wordt in zijn concept een clubhuis of experience center. “Het moet een plek worden waar je naartoe wilt. Met de beste koffie en lunch, die je zelf niet kunt krijgen.”

Deel deze post: