Gemist? Kijk en luister hier terug

Heb je een Webinar of een Podcast van ons gemist?

De Amsterdam School of Real Estate produceert Webinars en Podcasts voor vastgoedprofessionals. Experts delen hun vakkennis en visie op actuele onderwerpen. Het alumni-webinar is een activiteit van de ASRE. Ook organiseren wij Webinars en Podcasts in samenwerking met FRESH. Op deze pagina vind je de Webinars en Podcasts die hebben plaatsgevonden. Deze kun je terugkijken of luisteren.

Op naar een toekomstbestendige portefeuillestrategie

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) organiseerde het webinar Op naar een toekomstbestendige portefeuillestrategie voor geïnteresseerden. Meer leren over dit onderwerp? Volg dan de opleiding Portefeuillestrategie

Strategische exploitatie van woningen

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) organiseerde het webinar Strategische exploitatie van woningen voor medewerkers van woningcorporaties. Meer leren over dit onderwerp? Volg dan de opleiding Strategische exploitatie van woningen

Webinar ASRE
PropTech en Real Estate as a Service: Data zoekt toepassing

De Amsterdam School of Real Estate (ASRE) en de netwerkorganisatie van vastgoedprofessionals FRESH Professionals organiseerde het webinar ‘PropTech en Real Estate as a Service: Data zoekt toepassing’. Dit webinar was uitsluitend voor alumni

Webinar
The last mile in de Duurzame stad

Op 5 mei 2021 gaven vier prominente experts hun visie op de markt, de uitdagingen en oplossingen voor duurzame distributie in de stad en gingen met elkaar in debat onder leiding van programmamaker Gebiedsontwikkeling Gert-Joost Peek van de ASRE.

Digitale open dag ASRE online

Deze open dag is specifiek gericht op ASRE online en omvat dus alleen de Blended Courses. De digitale open dag ASRE online was live in de digitale leeromgeving van de ASRE.

Klik hiernaast op play om terug te kijken, ook werd er gebruik gemaakt van een presentatie die je via de button hieronder kunt bekijken.

Executive Education

John Verhoeven is sinds begin 2021 bij de Amsterdam School of Real Estate verantwoordelijk voor de opleidingspijlers ASRE online en Executive Education. Hij verdiende zijn sporen in het vastgoed bij Ahold, later Ahold Delhaize en had een eigen vastgoedadviespraktijk. In de podcast geeft John meer informatie over Executive Education.

Klik hiernaast op play om de Podcast te beluisteren, toch liever lezen? Ga dan naar het artikel.

Aankomende evenementen