Welkom bij de ASRE

Je bent hier aan het juiste adres om verder te bouwen aan je carrière als vastgoedprofessional. Heb je een wetenschappelijke vooropleiding, kies dan voor een Master of Real Estate (MRE) of een Master of Science in Real Estate (MSRE). Heb je een praktische vooropleiding en een berg ervaring uit de praktijk, overleg dan met onze studieadviseur Lot Slatman  over de mogelijkheden om in te stromen.

Wil je geen volledige postdoc-opleiding volgen, dan biedt het programma van de MSRE de mogelijkheid om deelopleidingen te volgen. En krijg je de smaak te pakken en ga je alsnog voor de complete studie, dan kan dat. Zolang je de complete studie binnen vijf jaar afrondt.

Is er een deelgebied waarop je jouw kennis zou willen verbreden, kijk dan bij de Executive Educaton-opleidingen, of de blended courses van ASRE online, die online kennisoverdracht combineren met toepassing bij de uitwerking van een casus met medestudenten tijdens de plenaire sessie bij de ASRE. Kijk gerust rond en aarzel niet om contact op te nemen met één van onze studieadviseurs of programmamanagers, als je vragen hebt. Je kunt je vragen ook op ons afvuren via de chatfunctie van de site.

Tot ziens in het ASRE-gebouw aan het IJ!

Menu