ASRE als academic partner van de Young Talent Award 2018

Gepubliceerd op:

De Amsterdam School of Real Estate is academic partner van de funda in business/ Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. Deze Young Talent Award dient als stimulans voor jongere vastgoedprofessionals om hun carrière verder vorm te geven. Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

Ieder jaar wordt op de Provada na afloop van het slotdebat de Young Talent Award winnaar gekozen. Leo Uittenbogaard, algemeen directeur ASRE, reikt de waardecheque dan uit. Hij zegt over deze prijs het volgende: “De vernieuwing van het vak komt van jonge professionals die de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen en de kans krijgen om vorm te geven aan hun ideeën. Het zit in het DNA van de ASRE om dat te faciliteren met inhoudelijke bagage.”

Na het winnen van de Young Talent Award heeft de jonge vastgoedprofessional recht op:

  • Een gesprek met de ASRE studieadviseur om van gedachten te wisselen over een passende vervolgopleiding
  • Het volgen van een MSRE deelopleiding of een korte ASRE opleiding
  • Na de prijsuitreiking in juni spreken de winnaar van de Young Talent Award en de studieadviseur in een persoonlijk gesprek af wanneer de gekozen opleiding gevolgd wordt (start opleiding in ieder geval binnen een jaar na de uitreiking)

Over de Young Talent Award

De genomineerden worden voorgedragen door de CEO’s en directeuren van de bedrijven waar zij werken. In 2008 vond de eerste uitreiking van de Vastgoedmarkt Young Talent Award plaats op de Expo Real in München. Vanaf het begin (2008) tot eind 2017 hebben Yardi en Vastgoedmarkt deze prijs gezamenlijk uitgereikt. Per 2018 geeft Vastgoedmarkt de prijs uit met funda in business. Meer over de Young Talent Award >>

Deel deze post: