Over ons

De organisatie

De ASRE: Hét academisch instituut voor vastgoedkunde sinds 1989 

De ASRE is het opleidingsinstituut waar praktijk, wetenschap en onderwijs samenkomen. Wij bieden postacademische opleidingen voor vastgoedprofessionals waarin alle actuele vraagstukken uitgebreid aan bod komen waarmee vastgoedprofessionals in de praktijk worden geconfronteerd. Ook is de ASRE het platform waar vakgenoten elkaar treffen en kennis en ervaring uitwisselen, tijdens en na hun opleiding.  

Ons doel is het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Dit doen wij samen met de beste docenten uit het vakgebied. Onze studenten stimuleren ons door de vragen te stellen die nú spelen.

Onze missie
en visie

Onze missie

We zien het als onze maatschappelijke taak om professionals op te leiden om verantwoorde investeringsbeslissingen te nemen met betrekking tot de duurzame inrichting en het gebruik van de gebouwde omgeving. We zijn een uniek instituut in het postacademisch onderwijs door de multidisciplinaire benadering en door de verbinding van wetenschappelijk onderzoek met de dagelijkse praktijk

Onze visie

De ASRE wil de academische opleidingspartner van professionals zijn in elke fase van hun carrière en hen van passende opleidingen en actuele kennis en inzichten voorzien.

Onze kernwaarden

Onafhankelijk en integer
Als academisch instituut zijn onafhankelijkheid en integriteit onze leidende principes.
Transparant
We creëren een omgeving waarin kennis en ervaringen vrij van belangen, transparant en interactief gedeeld kunnen worden.
Verbindend
Wij brengen academici, praktijkspecialisten en alumni bij elkaar in een inspirerende omgeving en dagen hen uit om interactief oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken in een werkveld met veel verschillende belangen.
Stimulerend
We stimuleren professionals om zich continu verder te ontwikkelen als kritische denkers en dagen hen uit om creatief nieuwe wegen te bewandelen.

Het bestuur

Directie
Raad van commissarissen
Raad van advies

Onze historie

Werken bij de ASRE?

ASRE_vanaf_weg

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten

Wie is ASRE?

De ASRE biedt een breed scala aan opleidingen voor elk moment in je carrière. Of je nu de basiskennis van vastgoedkunde wilt opdoen of actuele kennis wilt vergaren die je direct in je werk kunt toepassen. Je meer wilt specialiseren op een bepaald vlak binnen de vastgoedkunde of een meer strategische managementvisie wilt ontwikkelen. Samen met jou kijken we welk opleidingstraject het best bij jouw carrièrepad past.

Ons pakket is zo volledig dat we je op ieder punt in je carrière van de juiste kennis kunnen voorzien.

ASRE-medewerkers

Wij zijn een klein, hecht en toegewijd team. Samen met een groot netwerk aan betrokken docenten leveren wij een bijdrage aan de groeiambities van de ASRE. De lijntjes zijn kort en er heerst een informele werksfeer. Onze schitterende locatie aan het IJ is uitgegroeid tot dé plek in Nederland waar elke dag vakgenoten zich gezamenlijk buigen over nieuwe kennis en inzichten.

Groepsfoto medewerkers ASRE