Studenten

Netwerk van professionals

Studeren aan de ASRE biedt naast een verrijking van kennis ook een uitbreiding van het professionele netwerk. Interessante studenten en docenten met allen unieke kennis en ervaring ontmoeten elkaar in de collegezalen. De studentengroepen van de ASRE zijn zeer divers in vooropleiding, werkervaring, leeftijd en de deelsector waarin zij werkzaam zijn. Het leren van elkaar staat centraal en om deze reden wordt in vrijwel elke opleiding samenwerking tussen studenten gestimuleerd opdat kennisoverdracht kan plaatsvinden. De opleidingen kenmerken zich door kleinschalig, interactief onderwijs in heterogeen – naar kennis, achtergrond en ervaring – samengestelde groepen.

In de opleidingen wordt telkens een brug geslagen tussen theorie en praktijk, in alle denkbare onderwijsvormen, waaronder hoor- en werkcolleges, casusopdrachten, studiereizen of locatiebezoeken.

De ASRE biedt laagdrempelige en hoogwaardige ondersteuning aan studenten die zich kenmerkt door persoonlijk contact.

asrestudenten.nl

ASRE digitale leeromgeving

De plek waar alle kennis samenkomt

Dit vinden onze studenten

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE is al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over vraagstukken rondom de duurzame ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

ASRE vastgoedbibliotheek

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten

vastgoedbibliotheek.nl

Vastgoedonderzoek gebundeld