Digitale Innovatie

Periode

volgt binnenkort

Collegedagen

volgt binnenkort

Prijs

€ 2.650,-

Certificering

MSRE-deeldiploma

Bekijk alle facts & figures
Duur

4 weken

Toelatingsprocedure

Inschrijving via het online inschrijfformulier

Studiebelasting

Per week: 6 contacturen + voorbereiding

Bekijk minder facts & figures

Transformeer de vastgoedwereld met innovatieve strategieën

We bevinden ons in een tijdperk waarin de vastgoedsector ingrijpend wordt getransformeerd door digitale innovatie. Deze transitie biedt nieuwe kansen voor het aanbieden van nieuwe producten en diensten, maar maakt tegelijkertijd ook huidige businessmodellen achterhaald. 

“De digitale transformatie van de vastgoedsector biedt kansen om bij te dragen aan alle grote hedendaagse transitie-opgaven, zoals de woningbouwopgaven, de energietransitie en circulaire businessmodellen. In deze challenge maak je kennis met de mogelijkheden die de digitale transformatie jou biedt.”

drs. Philip Koppels | ASRE Research Fellow en Programmamanager

In deze Master Challenge dagen we je uit om innovatieve en grensverleggende oplossingen te bedenken voor enkele van de meest urgente transitieopgaven in de vastgoedwereld. Deelnemers verwerven niet alleen theoretische kennis maar passen deze direct toe op real-life casussen, besproken door docenten die de recentste ontwikkelingen in de branche kennen.

De Master Challenge

De onderwijsvorm is uitdagend en vernieuwend. Vooruitstrevende docenten, alumni en studenten begeven zich vier interactieve dagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten. Daarbij wordt een natuurlijke synthese verkregen tussen praktijkgerichte opdrachten, inspirerende colleges en vormen van blended learning.

Naast de Master Challenge Digitale Innovatie bieden wij ook de volgende Master Challenges aan:

Optimaal studierendement

De Master Challenges maken onderdeel uit van het MRE- en MSRE curriculum. MRE en MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay, voor alumni is dit optioneel. De Master Challenges zijn hiermee niet alleen een onderwijskundige en inhoudelijke uitdaging, maar dagen ook uit tot onderzoek aan de randen van het vakgebied.

Voor wie

MRE- of MSRE-(deel)opleiding studenten en alumni en vastgoedprofessionals met een hbo- of wo-opleiding en min. 5 jaar relevante werkervaring. Kandidaten met een hbo-achtergrond dienen een leerlijn van het ASRE- instroomprogramma te volgen voor deelname aan een Master Challenge.

Aanmelden, toelating & kosten

Ben je enthousiast over een van onze Master Challenges en wil je weten of je kunt instromen? Dan is dit de procedure.

STAP 1 Meld je vrijblijvend aan via dit aanmeldformulier.

STAP 2 De studieadviseur controleert of je voldoet aan de toelatingseisen.

STAP 3 Wanneer je toelaatbaar bent, ontvang je van de studieadviseur een inschrijfformulier.

Je kunt je inschrijven tot één maand voor aanvang van een Master Challenge.

Toelatingseisen

Opleidingseisen

Om deel te nemen aan onze opleiding is één van de volgende vereisten voldoende:

  • Een actuele inschrijving als MRE- of MSRE-student.
  • Een afgerond MRE- of MSRE-(deel)diploma.
  • Een relevante wo-vooropleiding. Heb je een hbo-vooropleiding, neem contact op met onze studieadviseur Lot Slatman.

Werkervaring

Vijf jaar relevante werkervaring, tenzij je de Master Challenge volgt als onderdeel van de MSRE-opleiding, dan is de eis twee jaar relevante werkervaring.

Voldoe je niet helemaal aan de toelatingseisen? Dan kijken we graag naar jouw specifieke situatie. Neem hiervoor contact op met onze studieadviseur Lot Slatman.

Investering in tijd & geld

Wanneer je ervoor kiest om naast je werk te gaan studeren, kies je voor een investering in jezelf. Als je je inschrijft voor de Master Challenge Digitale Innovatie betekent dit dat je vier dagen samen met je medestudenten en docenten een visie ontwikkelt op disruptieve en innovatieve trends binnen dit thema. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van 6 contacturen + voorbereiding per week. De kosten zijn €2.650,-. Het cursusgeld is inclusief syllabi, maar exclusief studieboeken. Lees hier over de mogelijkheden om gespreid te betalen, het LevenLangLerenKrediet. Wil je de Master Challenge Digitale Innovatie graag volgen, maar heb je nog niet alles geregeld of wil je graag je afwegingen bespreken? Je kunt alvast vrijblijvend een plaats reserveren.

Advies & contact

Download de folder voor uitleg over de inhoudelijke opzet

Carrièrepad

Alumni opgelet!

Wij dagen ook MRE- & MSRE-alumni uit een Master Challenge te volgen wanneer zij op een actueel thema hun kennis willen vergroten en aanscherpen.
Benieuwd naar onze andere Master Challenges?

Klik hier voor ons actuele aanbod

Docenten

De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Zij zijn wetenschapper aan een universiteit of expert uit de praktijk. Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten.

Voor deze opleiding zijn dat onder andere deze docenten:

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om vrijblijvend een plaats te reserveren door een e-mail te sturen naar studieadviseur Lot Slatman.

Download de folder Master Challenge Digitale Innovatie voor aanvullende inhoudelijke informatie.

Een Master Challenge is een kort, maar intensief keuzevakken en is onderdeel van de MSRE en MRE. MSRE-studenten volgen minimaal twee Challenges om de titel te behalen en de MRE-studenten één. De Master Challenges zijn ook bedoeld voor alumni van MRE, MSRE en MSRE-deelopleidingen, zodat zij na hun studie een visie op disruptieve trends blijven ontwikkelen. De onderwijsvorm is uitdagend en vernieuwend. Vooruitstrevende docenten, alumni en studenten begeven zich vier interactieve dagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten.

Handige links

Bekijk ook deze opleidingen

Bekijk ook deze opleidingen

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE is al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren wij vragen en zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over de vele vraagstukken rondom duurzame (her)ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

ASRE vastgoedbibliotheek

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten