Asset Management Commercieel Vastgoed
42

Asset Management Commercieel Vastgoed

Periode

5 april t/m 12 juli 2023

Collegedag

Woensdagen van 14.00 - 18.00 uur

Het optimaliseren van de waarde van een vastgoedportefeuille
Voor het optimaliseren van de financiële- en gebruikerswaarde van een vastgoedportefeuille is professioneel asset management onmisbaar. Eigenaren of financiers van het vastgoed willen advies over de manier waarop zij hun portefeuille zo goed mogelijk kunnen vormgeven.

“De opleiding Asset Management Commercieel Vastgoed sluit naadloos aan op mijn werkzaamheden als Client Relationship Manager van Merin. Tijdens de colleges komen alle facetten van het asset management aan bod. De colleges worden verzorgd door prominente vastgoedprofessionals waar ik veel van heb kunnen leren.”

Bas van Esterik, Client Relationship Manager Merin, student Asset Management 2014

In asset management worden de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd die van invloed zijn op de gebruikerswaarde van het vastgoed. Naast marktontwikkelingen vormen relevante financiële en juridische aspecten een belangrijk onderdeel van asset management om tot een advies te komen waarmee een maximaal rendement behaald kan worden.

In de opleiding Asset Management Commercieel Vastgoed wordt ruim aandacht besteed aan de financiële en functionele performance van een portefeuille (de buy-hold-sell-analyse).

Als je de opleiding met succes hebt afgerond, ben je in staat strategisch te adviseren over of te handelen naar de optimale exploitatie van een portefeuille direct vastgoed. Je kunt deze strategie vertalen naar een implementatieplan en hiermee sturen op waarde. Daarnaast ben je toegerust om de financiële performance van de portefeuille te beoordelen en te verbeteren.

Optimaal studierendement
Om je optimaal te laten studeren, heeft de ASRE de opleiding opgebouwd uit interactieve colleges en een casusopdracht die je in groepsverband uitwerkt. Deze essentiële combinatie van onderwijsvormen zorgt ervoor dat je de leerdoelen van de volgende modules optimaal begrijpt en kunt toepassen:

  • Context
  • Performance optimalisatie
  • Aan- en verkoop

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat van de Amsterdam School of Real Estate. 


Voor wie
Asset managers | Beleggers | Property managers | Corporate real estate managers | Adviseurs | Werkzaam in commercieel vastgoed

Aanmelden, toelating & kosten
Wanneer je je inschrijft voor de opleiding Asset Management Commercieel Vastgoed betekent dit dat je van 5 april t/m 12 juli 2023 in onze collegebanken zit. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer 8 uur per week (inclusief colleges). De opleiding bestaat uit vier modules, in totaal 12 middagen van 14.00 - 18.00 uur. De kosten zijn € 4.590,- (inclusief studiemateriaal). Meer informatie over het krijgen van een subsidie? Ga naar het STAP-budget.


De toelatingseisen zijn minimaal twee jaar relevante werkervaring in of voor de sector en wo/hbo werk- en denkniveau.

Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de opleiding. Indien je je na de gestelde uiterlijke inschrijfdatum nog wilt inschrijven, neem dan contact op met John Verhoeven, programmamanager Executive Education, telefoon: 06 21487393
Het programma, de kosten en data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Docenten
De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Dit zijn wetenschappers vanuit universiteiten en experts uit de praktijk. Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten.


Deze docenten tref je onder andere aan in de collegezaal als je Asset Management gaat volgen:

Patrick de Ruwiel
Cloud vastgoedkennis
Nabil Omari
Cloud website
Ines Keetell
Cloud website
Cees Koomen
Cloud website
Cyril van den Hoogen
Cloud website Cloud vastgoedkennis
René van der Paardt
Cloud vastgoedkennis
Jeroen Lokerse
Cloud website Cloud vastgoedkennis
Baldwin Poolman
Cloud website Cloud vastgoedkennis
Wendy Verschoor
Cloud website Cloud vastgoedkennis
Herman van der Meulen
Cloud website

Swipe om meer docenten te zien.

  • Herman van der Meulen, ASRE-docent en Nyenrode-docent
    Talent is worden wie je bent; de ASRE faciliteert jouw wordingsproces zowel inhoudelijk als persoonlijk op professionele wijze.