ASRE: vijftien MSRE-studenten afgestudeerd

Gepubliceerd op:

ASRE: vijftien MSRE-studenten afgestudeerd

Door ASRE

Vijftien MSRE-studenten hebben op maandag 22 juni hun diploma ontvangen. Reynt Jan Sluis en Jeroen Verwolf zijn cum laude afgestudeerd. De gebruikelijke feestelijke bijeenkomst kon dit keer niet doorgaan door de coronamaatregelen. Het MSRE-alumninetwerk bestaat nu uit 548 afgestudeerden.

De ASRE feliciteert alle afgestudeerden hartelijk met het behaalde diploma en wenst hen veel succes met hun toekomstige carrière.

Specialistische masteropleiding
De MSRE is de specialistische masteropleiding van de ASRE. De basis van de MSRE zijn de deelopleidingen Marktanalyse en Investeringsanalyse, met een verdieping in één van de specialisaties Gebieds- en Vastgoedontwikkeling, Real Estate Valuation of Vastgoedbeleggen.

Master Challenges en Real Estate Analytics
Nieuw in de opleiding vanaf september zijn de Master Challenges en een nieuw specialisatievak Real Estate Analytics, dat in de plaats komt van Real Estate Valuation. Studenten kiezen twee Master Challenges, waarin gedurende vier dagen een visie wordt ontwikkeld op disruptieve trends als de duurzame stad, energietransitie, financial engineering, real assets, real estate as a service of prop- & fintech strategy. De opleiding wordt afgesloten met een scriptie. Ga naar vastgoedbibliotheek.nl om de scripties te downloaden.

De MSRE-afgestudeerden van voorjaar 2020 zijn:

Student Werkgever Scriptie
Pedro Kerkhof MSc MSRE RT Investimus Woningmakelaars Prijsontwikkeling van gedateerde woning onder druk door strengere financieringsnormen
Teun van Kuijk MSc MSRE Woonbedrijf SWS.Hhvl De nieuwe rol van corporaties in gebiedsontwikkeling; Wie pakt de handschoen op?
Hakim Nasiri MSc MSRE RT  a.s.r real estate Verhuurderheffing 2.0
ing. Daan Ossewaarde MSc MSRE Eficia Advies B.V. Samenwerken bij projectontwikkeling
drs. Arjen Ouwehand MSc MSRE Rabobank Toekomstbestendige stadscentra in middelgrote steden
drs. Reynt Jan Sluis MSc MSRE Autoriteit Woningcorporaties Mobiliteit en verstedelijking verkend; een studie naar de mobiliteitstransitie in en rond de Merwedekanaalzone
ing. Sietske Som de Cerff-Terpstra MSc MSRE Woongoed Zeist De invloed van instituties op het middenhuursegment bij woningcorporaties 
ing. Robbert-Jan Soors d’Ancona MSc MSRE RT Cushman & Wakefield Oververhuurd of onderverhuurd?
Bert Verburg MSc MSRE Woonbron Demografische krimp en aanpassing woningvoorraad in Zeeuws-Vlaanderen
Jeroen Verwolf MSc MSRE Wereldhave Management Nederland De toegevoegde waarde van functiemenging in stadsdeelcentra 
Laura van der Weide MSc MSRE Belastingdienst De waarde going concern is voor agrarische bedrijven (on)gegrond (vertrouwelijk)
ir. JeroenWestgeest MSc MSRE Arcadis Nederland B.V. Waarderen met reële optie-benadering in de praktijk?
Michaël Wiese MSc MSRE 4Value Nieuwe inzichten in de effecten van energiebesparende maatregelen op transactieprijzen 
Maikel Withaar MSc MSRE BBA RT Borghese Real Estate B.V. Nieuwe realiteit systematisch onderschat?
Rogier Zuiderhoek MSc MSRE Syntrus Achmea Real Estate & Finance De invloed van liquiditeit op de risicomaatstaf volatiliteit in Nederlandse woningvastgoedbeleggingen 

Deel deze post: