Online open avond – Ontdek de masteropleidingen

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum voor de online open avond beschikbaar. Wil je op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende online open avond? Stuur een mail naar onze studieadviseur Lot Slatman op l.slatman@asre.nl

Kom alles te weten over de MRE en MSRE

Ben jij op zoek naar de perfecte masteropleiding om jouw carrière in de vastgoedwereld naar een hoger niveau te tillen? Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze online open avonden. Tijdens dit evenement vertellen we je alles over onze twee masteropleidingen: Master of Real Estate (MRE) en Master of Science in Real Estate (MSRE).

Wat staat je te wachten?

Tijdens de online open avond krijg je uitgebreide informatie over de masteropleidingen van de Amsterdam School of Real Estate. Maak kennis met onze programmamanagers, Jantine Schrader-van Meel (MRE) en Arthur Marquard (MSRE), die je inzicht geven in de kenmerken en inhoud van de MRE en MSRE. Onze studieadviseur Lot Slatman vertelt je over het intake- en aanmeldproces en een alumnus deelt zijn of haar ervaring.

Aanmelden online open avond

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum voor de online open avond beschikbaar.

Programmaoverzicht

  • 19:30 uur: Introductie – Studeren aan de Amsterdam School of Real Estate
  • 19:40 uur: Verken de masteropleidingen MRE en MSRE
  • 20:10 uur: Ervaar een voorproefje van studeren aan de ASRE tijdens onze meeloopdagen
  • 20:15 uur: Vraag en antwoord sessie met alumni
  • 20:30 uur: Afsluiting

Heb je na de online open avond nog vragen of behoefte aan verder advies? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om een afspraak te maken met onze studieadviseur.