Lichting van twaalf MSRE studenten afgestudeerd

Gepubliceerd op:

Tijdens een feestelijke uitreiking in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam hebben op 25 mei 2023 twaalf MSRE-studenten hun diploma ontvangen uit handen van programmamanager MSRE Arthur Marquard van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Het MSRE-alumninetwerk bestaat nu uit 578 afgestudeerden.

De ASRE feliciteert alle afgestudeerden hartelijk met het behaalde diploma en wenst hen veel succes met hun toekomstige carrière. Bijzondere felicitaties gaan naar Philip Gallas die de MSRE-scriptieprijs won met de afstudeerscriptie ‘Een CO2-heffingssysteem voor de gebouwde omgeving’. De MSRE-scriptieprijs bestaat uit een studietegoed ter waarde van 2500 euro.

Specialistische masteropleiding

De Master of Science in Real Estate (MSRE) is de specialistische masteropleiding van de ASRE. De basis van de MSRE-opleiding zijn de vakken Marktanalyse en Investeringsanalyse, met een verdieping in één van de specialisatievakken Gebieds- en Vastgoedontwikkeling, Real Estate Analytics of Vastgoedbeleggen.

Master Challenges voor MSRE-studenten

Studenten kiezen twee Master Challenges waarin gedurende vier dagen een visie wordt ontwikkeld op disruptieve trends als De Duurzame Stad, Energietransitie, Proptech Strategy en Sustainable investment. Deze Master Challenges staan open voor alle ASRE-masteralumni.

Alumnivereniging MSREAA

Iedereen met een MSRE-titel kan contact houden met medestudenten door lid te worden van de alumnivereniging MSREAA. Leden hebben toegang tot kennisbijeenkomsten, excursies, de jaarlijkse sloepentocht door de Amsterdamse grachten en het Annual Dinner.

De MSRE-afgestudeerden van voorjaar 2023 zijn:

MSRE-studenten afgestudeerd

Op de achterste rij van links naar rechts: Kasper Vroman, Enzo van Bers, Dick van Klooster, Philip Gallas, Thomas Schoorlemmer, Jack Hofman, Peter ter Morshuijssen Eigeman
Voorste rij: Miranda Hilligehekken, Emre Terlemis, Rico van Hoekelen, Laura van der Sluijs, Querijn Beets

Querijn Beets, Gemeente Rijswijk, Gemeentelijk maatschappelijk vastgoed: een onderzoek naar de beweegredenen achter het percentage aangeleverde portefeuilleroutekaarten

Enzo van Bers, Stadlander, Krimpende dorpen, groeiende uitdagingen

Philip Gallas, Dream Advisors, Een CO2-heffingssysteem voor de gebouwde omgeving

Miranda Hilligehekken, Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer, De determinanten van de risico-opslag in de rendementseis van winkelbeleggingen in Nederland

Rico van Hoekelen, H&B Bouw, De toegevoegde waarde van de kleine aannemer in de bouwsector

Jack Hofman, Hofman Projectmanagement, Wie bedient het middenhuursegment in Groningen?

Dick van Klooster, NSI, Welke factoren verklaren de disagio’s of agio’s van beurswaarden van Nederlandse beursgenoteerde vastgoedfondsen ten opzichte van de intrinsieke waarde?

Peter ter Morshuijssen Eigeman, Ymere, Binnenstedelijke transformatie van winkelvastgoed

Thomas Schoorlemmer, Amvest, Overbieden als de nieuwe norm

Laura van der Sluijs, Amvest, Gebiedsontwikkeling aan de hand van één A4-tje: kan het?

Emre Terlemis, BPD Gebiedsontwikkeling, Efficiëntie door middel van een parametrisch ontwikkelproces

Kasper Vroman, BBN, Houten toekomst, niet in beton gegoten

Alle scripties in de vastgoedbibliotheek

Deze en andere scripties van voorgaande MSRE-afgestudeerden lezen? Dat kan! Alle afstudeerscripties vind je in de online vastgoedbibliotheek van de Amsterdam School of Real Estate. Zoek op ‘scripties’ of op achternaam auteur.

Deel deze post: