Meuwissen voorzitter raad van commissarissen

Gepubliceerd op:

Drs. Jaco Meuwissen MRE is benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Hij neemt de plaats in van drs. Johan van der Ende, die na ruim vijf jaar terugtreedt.

De overige leden van de vierkoppige raad van commissarissen zijn prof. dr. Han van Dissel, ir. Nicole Peeters MRE en drs. ing. Alex Rigter MRE.

Meuwissen is al sinds april 2017 bestuurslid van de Amsterdam School of Real Estate. Met zijn aantreden bestaat driekwart van de raad van commissarissen voornamelijk uit alumni van de MRE-en MSRE-opleidingen. Hij volgde de MRE-opleiding tussen 1999 en 2001. Meuwissen is directeur/aandeelhouder van vastgoedontwikkelaar 3W real estate, met vestigingen in Maastricht en Amsterdam.

Instituut voor vastgoedkunde
Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Al dertig jaar is het hét academisch instituut voor de vastgoedsector. Als onderzoeksinstituut zoekt het oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. De postacademische opleidingen behandelen onderwerpen als duurzame herontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Deel deze post: