MSRE’er Wim Wensing gekozen tot nieuwe voorzitter IVBN

Gepubliceerd op:

WimWensing

Chief investment officer Wim Wensing MSRE van de ontwikkelende belegger Amvest is gekozen tot voorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN).

Wensing werkt al ruim 12 jaar bij Amvest, eerder was hij elf jaar in dienst bij ING REIM, later CBRE Investment Managers. Hij startte zijn carrière in de vastgoedsector als accountmanager Vastgoedmanagement bij vastgoeddienstverlener Meeùs, nu MVGM.

Allereerste MSRE’er
Wensing was in 2004 de eerste student die afstudeerde aan de toen nieuwe opleiding Master of Science in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate. Bij het derde lustrum van de MSRE-alumnivereniging MSREAA blikte hij terug op die periode.

Op de foto: Wim Wensing (rechts) met zijn MSRE-bul in april 2004, geflankeerd door medestudent Kim Tilman-Den Hartog, nu programmamanager Kanaalzone bij gemeente Apeldoorn.

Meer weten over MRE- of MSRE-opleiding aan de ASRE? Bekijk hier onze brochure, lees meer over de Master of Science in Real Estate (MSRE) of boek een vrijblijvend loopbaangesprek met ASRE-studieadviseur Lot Slatman.

Deel deze post: