NVAO accrediteert masteropleidingen ASRE opnieuw

Gepubliceerd op:

De masteropleidingen van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) zijn in juni 2023 opnieuw geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) als post-initiële masteropleiding in het wetenschappelijk onderwijs.  

Een visitatiecommissie bezocht de ASRE in december 2022 gedurende twee dagen. Die commissie heeft zich positief uitgesproken over de beide masteropleidingen – de Master of Real Estate (MRE) en de Master of Science in Real Estate (MSRE). De MRE richt zich op strategie, visie en effectief leiderschap, de MSRE biedt diepgang en specialisatie. 

Als sterke punten van de opleidingen noemt de commissie de brede verbinding met het werkveld, het netwerk dat studenten opbouwen, de reputatie en branding en het sprankelende enthousiasme van docenten, studenten en alumni. Negatieve constateringen waren er niet. De accreditatie geldt voor een periode van zes jaar.  

Meer weten?
Overweeg je een masteropleiding aan de ASRE? Kijk op asre.nl/opleidingen of neem contact op met studieadviseur Lot Slatman (l.slatman@asre.nl, +31625641770) 

Deel deze post: