Real Estate as a Service

Periode

10 jun t/m 1 jul 2024

Collegedagen

Nader te bepalen

Prijs

€ 2.650,-

Certificering

MSRE-deeldiploma

Bekijk alle facts & figures
Duur

4 weken

Studiebelasting

20 uur per week

Toelatingsprocedure

Via het online inschrijfformulier

Studiebelasting

20 uur per week

Bekijk minder facts & figures
Van passieve verhuurder naar strategische partner

Steeds meer wordt vastgoed door gebruikers gezien als dienst. Niet langer de stenen staan centraal, maar alle diensten die het vastgoed de gebruiker biedt. Het gaat hierbij om flexibele gebruiksmogelijkheden, toepassing van technologie in gebouwen en integraalfacilitymanagement.

“Dialoog en interactie met elkaar is de katalysator voor

kennisontwikkeling en -deling.”

Jos Sentel | docent Real Estate as a Service

De grens tussen verhuur en gebruik verschuift. Huurders verwachten maatwerk en flexibiliteit. Het beleggen in vastgoed en het leveren van diensten raken steeds meer met elkaar vervlochten. Deze trend roept tal van vragen op. Welke innovatieve services voor vastgoedgebruikers zijn haalbaar?  Hoe en met wie kunnen deze worden geleverd? Welke institutionele obstakels moeten worden geslecht? En hoe vertalen verschillen in cash flow zich in de waardering van vastgoed en de analyse van risico’s?

In Real Estate as a Service kijken we of nieuwe businessmodellen het traditionele vastgoedbeleggen gaat veranderen. We doen dat voor woningen, kantoren en winkels.

Master Challenges
De onderwijsvorm is uitdagend en vernieuwend. Vooruitstrevende docenten, alumni en studenten begeven zich vier interactieve dagen op de grens van bestaande en nieuwe kennis en inzichten. Daarbij wordt een natuurlijke synthese verkregen tussen praktijkgerichte opdrachten, inspirerende colleges en vormen van blended learning.De Master Challenges zijn onderdeel van de MSRE, de Master of Science in Real Estate.

Naast Real Estate as a Service bieden wij ook de volgende Master Challenges aan:

• De Duurzame Stad
• Energietransitie
• PropTech Strategy
• Sustainable Investment

Interesse?
Meld je aan via onze website de aanmeldbutton op de website of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Optimaal studierendement

De Master Challenges zijn onderdeel van de Master of Science in Real Estate. MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay. Alumni die een certificaat willen ontvangen, schrijven ook een essay. Daarmee zijn de Master Challenges niet alleen een onderwijskundige en inhoudelijke uitdaging, maar dagen zij ook uit tot onderzoek aan de randen van het vakgebied.

Voor wie

De Master Challenges zijn ook bedoeld voor alumni van MRE, MSRE en MSRE-deelopleidingen, zodat zij na hun studie een visie op disruptieve trends blijven ontwikkelen. MSRE-studenten ronden de Master Challenge af met een essay, voor alumni is dat optioneel.

Aanmelden, toelating & kosten

Ben je enthousiast over de Master Challenge en wil je weten of je kunt instromen? Dan is dit de procedure.

STAP 1: Meld je vrijblijvend aan via het aanmeldformulier

STAP 2: De studieadviseur controleert of je voldoet aan de toelatingseisen en stuurt je bij geschiktheid een inschrijfformulier toe.

Je dient in het bezit te zijn van een:
• MSRE-deeldiploma
• MRE- of MSRE-diploma

STAP 3: Wanneer je in aanmerking komt, schrijf je je in via het inschrijfformulier.

Je kunt je inschrijven tot 1 maand voor aanvang van de Master Challenge.

Toelatingseisen
Opleidingseisen

MRE of MSRE-diploma of MSRE-deeldiploma

Werkervaring

Minimaal twee jaar relevante werkervaring

Investering in tijd & geld

Wanneer je ervoor kiest om naast je werk te gaan studeren, kies je voor een investering in jezelf. Als je je inschrijft voor de Master Challenge Real Estate as a service betekent dit dat je vier dagen samen met je medestudenten en docenten een visie ontwikkelt op disruptieve en innovatieve trends binnen het thema De Duurzame Stad. In deze periode moet je rekening houden met een tijdbelasting van ongeveer twintig uur per week. De kosten zijn €2.650,-. Het cursusgeld is inclusief syllabi, maar exclusief studieboeken. Lees hier over de mogelijkheden om gespreid te betalen, het LevenLangLerenKrediet.

Wil je de Master Challenge Real Estate as a Service graag volgen, maar heb je nog niet alles geregeld of wil je graag je afwegingen bespreken? Je kunt alvast vrijblijvend een plaats reserveren. 

Advies & contact
Carrièrepad

Alumni opgelet!

Wij dagen ook MRE- & MSRE-alumni uit een Master Challenge te volgen wanneer zij op een actueel thema hun kennis willen vergroten en aanscherpen.
Benieuwd naar onze andere Master Challenges?

Klik hier voor ons actuele aanbod
Docenten
De ASRE zet alleen de beste docenten voor de klas. Zij zijn wetenschapper aan een universiteit of expert uit de praktijk. Het team aan docenten bestaat uit ongeveer 150 kern- en gastdocenten.

Voor deze opleiding zijn dat onder andere deze docenten:

“Dialoog en interactie met elkaar is de katalysator voor kennisontwikkeling en -deling.”

Jos Sentel | docent Real Estate as a Service

Veelgestelde vragen
Handige links

Bekijk ook deze opleidingen

Bekijk ook deze opleidingen

Amsterdam School of Real Estate

Ontmoetingsplek aan het IJ

De ASRE is al bijna 35 jaar hét academisch instituut voor vastgoedkunde waar vakgenoten elkaar treffen en kennis uitwisselen. Als onderzoeksinstituut analyseren wij vragen en zoeken wij oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. Wij bieden postacademische opleidingen over de vele vraagstukken rondom duurzame (her)ontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Ruim 30 jaar

hét academisch instituut voor vastgoedkunde

7,9

Gemiddelde beoordeling van onze studenten

Menu