Patrick Ruwiel in raad van advies ASRE

Gepubliceerd op:

Patrick Ruwiel MRE is toegetreden tot de raad van advies van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). De ASRE is hét academisch instituut voor vastgoedkunde.

Ruwiel is in het dagelijks leven verantwoordelijk voor de Nederlandse vastgoedportefeuille van de institutionele vermogensbeheerder en pensioenuitvoerder MN in Den Haag en bestuurslid van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed in Nederland (IVBN). Sinds 2020 is hij als fellow verbonden aan de ASRE, waaraan hij in 1994 afstudeerde als Master of Real Estate (MRE).

De overige leden van de raad van advies zijn Aedes-voorzitter Martin van Rijn namens de woningcorporaties, NVM-voorzitter Onno Hoes namens de makelaars en taxateurs, chief investment officer Dutch Investments Allard van Spaandonk van Bouwinvest namens de branchevereniging van vastgoedontwikkelaars Neprom en programma-directeur-generaal Omgevingswet Erik Jan van Kempen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties namens de Rijksoverheid.

Instituut voor vastgoedkunde
Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Al dertig jaar is het hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Als onderzoeksinstituut zoekt het oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. De postacademische opleidingen behandelen vraagstukken rondom duurzame herontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Deel deze post: