Podcast: CO2-heffing op vastgoed

Gepubliceerd op:

๐ƒ๐ž ๐€๐ฆ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐ฆ ๐’๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ ๐จ๐Ÿ ๐‘๐ž๐š๐ฅ ๐„๐ฌ๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ž๐ซ๐ญ: ‘๐‡๐ž๐ญ ๐•๐š๐ฌ๐ญ๐ ๐จ๐ž๐๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ญ’ – ๐รฉ ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ๐ ๐จ๐ž๐๐ฉ๐จ๐๐œ๐š๐ฌ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐’๐ฉ๐จ๐ญ๐ข๐Ÿ๐ฒ!

Luister vanaf vandaag naar boeiende gesprekken over actuele onderwerpen in de vastgoedsector. Onze podcast brengt je in contact met vastgoedprofessionals, alumni en docenten die hun inzichten delen.

In deze aflevering een gesprek met Philip Gallas. Hij volgde de afgelopen vier jaar de opleiding Master of Science in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate. Voor zijn prijswinnende eindscriptie koos hij als onderwerp de gevolgen voor de vastgoedsector van het Europese CO2-heffingssysteem dat nu al geldt voor industriรซle bedrijven. De EU wil dat ook gebouweigenaren in 2027 voor CO2-uitstoot gaan betalen. โ€œDat moet eigenaren en gebruikers stimuleren hun uitstoot terug te dringen.โ€ Wat gaat dit betekenen voor de vastgoedsector?

Luister op Spotify.

Deel deze post: