Van Rijn en Hoes in raad van advies ASRE

Gepubliceerd op:

Voorzitter Martin van Rijn van de koepel van woningcorporaties Aedes en voorzitter Onno Hoes van de branchevereniging van makelaars NVM zijn toegetreden tot de raad van advies van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). De ASRE is hét academisch instituut voor vastgoedkunde.

De overige leden van de raad van advies zijn head of Private Real Estate Guido Verhoef van PGGM namens de vereniging van institutionele vastgoedbeleggers IVBN, chief investment officer Dutch Investments Allard van Spaandonk van Bouwinvest namens de branchevereniging van vastgoedontwikkelaars Neprom en programma-directeur-generaal Omgevingswet drs. Erik Jan van Kempen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties namens de Rijksoverheid.

De raad van advies is met de komst van Van Rijn en Hoes op volle sterkte.

Instituut voor vastgoedkunde
Het doel van de ASRE is om het vakgebied van de vastgoedkunde te professionaliseren. Al dertig jaar is het hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Als onderzoeksinstituut zoekt het oplossingen voor interdisciplinaire vraagstukken. De postacademische opleidingen behandelen vraagstukken rondom duurzame herontwikkeling en het gebruik van de gebouwde omgeving.

Deel deze post: