Maak jouw volgende stap in vastgoed

Masteropleidingen voor ambitieuze vastgoedprofessionals

Ontdek de mogelijkheden en zet de volgende stap in jouw vastgoedcarrière met de masteropleidingen van de Amsterdam School of Real Estate.

Streef naar een strategische managementpositie met de Master of Real Estate (MRE) of kies voor specialisatie en flexibiliteit met de Master of Science in Real Estate (MSRE).

Doris Slegtenhorst, ooit business unit manager bij Wereldhave, verruimde haar vastgoedkennis met de MRE-opleiding en is nu lid van het managementteam. Hein Wegdam, voorheen senior relatiemanager bij ING en nu hoofd ING Real Estate Finance, benadrukt de waarde van zijn MSRE-opleiding voor een breder perspectief en diepgaand begrip van vastgoeddynamiek.

Wil je weten welke weg jij kunt inslaan in de vastgoedsector? Laat je inspireren door succesverhalen van alumni zoals Marco, Doris, Hein, Chander, en Cornélie. Ontdek waarom zij kozen voor de Amsterdam School of Real Estate en wat deze masteropleidingen zo uniek maakt.

Kies jij voor de strategische MRE of verdiepende MSRE?

Onderscheid Masters

Sinds 1989 is de Amsterdam School of Real Estate hét instituut voor Vastgoedkunde. Met twee masters en een uitgebreid aanbod aan compacte opleidingen, bieden wij vastgoedprofessionals in elke fase van hun carrière een passende opleidingen en actuele kennis en inzichten. De MRE- en MSRE-opleiding zijn geaccrediteerd door de NVAO als post-initiële masteropleiding in het wetenschappelijk onderwijs en geaccrediteerd door de RICS.

Ga jij echt voor die grote stap? Ga dan voor een van de twee masters. Elk met een uniek karakter en eigen kenmerken. Download de folders voor een uitleg van de inhoud.

Voor welke masteropleiding ga jij?

Docenten uit wetenschap en praktijk

Met 160 toonaangevende docenten en kennispartners delen we actuele, vooruitstrevende kennis en inzichten met studenten

Brug tussen theorie & praktijk

Ons onderwijs integreert wetenschap en praktijk, waardoor het aansluit op de nieuwste marktontwikkelingen.

Bouw aan een uitgebreid netwerk

Wij verbinden professionals uit diverse vakgebieden en bieden een levenslang netwerkplatform voor blijvend succes.

Plan een adviesgesprek in met onze studieadviseur

De keuze voor de Master of Real Estate of Master in Science in Real Estate vergt natuurlijk zorgvuldige overweging. In een vrijblijvend adviesgesprek deelt studieadviseur Lot Slatman graag details over de inhoud en het aanmeldproces.

Bij inschrijving wordt aan de hand van een gesprek, CV en diploma’s beoordeeld of je aan de toelatingscriteria voldoet. Is dit nog niet het geval? Dan vertelt Lot je graag over onze instroomprogramma’s Inleiding Vastgoedkunde en Academische Vaardigheden.

Advies & contact
Online Open Avond - 14 mei om 19:30u

Alles weten over de twee toonaangevende masteropleidingen: de Master of Real Estate (MRE) en de Master of Science in Real Estate (MSRE)?

Meld je aan voor onze Online Open Avond op dinsdag 14 mei van 19:30 tot 20:30.

Meer info en aanmelden